E-Ticaret
E-Ticaret Dünyasında Chatbot Devrimi

Chatbotlar daha fazla müşteriye ulaşmak, ürün satmak ve satış sonrası servisleri sunmak için en hızlı sonuç alınabilecek kanal olarak hayatımıza girdi.  Kargo takipleri, bildirimler, hatırlatmalar, ödemeler, akıllı ürün sorgulama gibi fonksiyonlar ile chatbotlar bir e-ticaret sitesi için müşterilerin aradığı her şeye ulaşabildiği bir teknolojidir.

Yapay Zeka'nın benzersiz avantajları ve doğal dil işleme kabiliyetleri müşterinin taleplerini kusursuz bir şekilde anlamak ve onla ilgili doğru aksiyonları almak adına benzersizdir. Dünyada bir çok e-ticaret platformunun ya da oyuncusun kullandığı bir araç olarak chatbotlar OXYAI ve İdeasoft işbirliği ile İdeasoft e-ticaret paketleri içerisinde bir fonksiyon olarak sunulmaktadır.

İdeasoft paketlerini kullanan kurumsakl müşteriler Peki üzerinde geliştirilen chatbot ile sahip oldukları mağazanın tüm fonksiyonlarını chatbotlarına taşıyabilecek. Hem maliyet verimliliği hem de kusursuz bir müşteri hizmetleri sunumu için bu benzersiz fırsat sadece Ideasoft müşterileri için.