Bankacılık
Konuşkan Bankacılık

90'ların sonu ile birlikte başlayan evlerde bilgisayar ve internet kullanımı ile sonrasında Google evreninde dijital işletmelerle tanışmamızın ardından bankacılık kendine geleneksel olmayan bir dünyanın kapılarını açtı.

Finans endüstrisi, Yapay Zekaya erken adaptasyon gösteren bir sektör. Çoğu büyük bankanın tanımlanmış bir yapay zeka stratejisi ve birçoğunun şirket bünyesinde çalışan yapay zeka geliştirme birimleri var. Finansal hizmetler aynı zamanda yenilikçi AI girişimleri için zengin bir zemindir.

OXYAI'ın geliştirmiş olduğu Peki platformu üzerinde hazırlamış olduğumuz Bankacılık eğitimi ile donatılmış yapay zeka chatbotları kullanıma hazır şekilde müşterilerine sunulmaktadır. Tüm bankacılık işlemlerine karşılık verebilecek şekilde eğitilmiş olan finans botu sadece gerekli servislerin bağlanması ile hızlıca canlıya alınabilir.

Aynı anda Facebook, Whatsapp, SMS, Web ve Mobil Uygulamalara entegre edebileceğiniz peki finans botu sayesinde müşterilerinize 7/24 yapay zeka destekli hizmet sunabileceksiniz.

Peki'ye üye olarak size ait ID ile geliştireceğiniz chatbota entegrasyon mağazasında ekleyeceğiniz bankacılık yetenekleri ile kullanıma hazır olacaktır.